Urządzenia i Akcesoria
Penne de atum com manjericão
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
água1500 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
massa tipo penne300 g
-
azeite40 g
-
manjericão20 g
-
cebola150 g
-
polpa de tomate400 g
-
atum em lata escorrido240 g
-
natas400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
911.4 mg
Białko
21 g
Kalorie
2450.7 kJ /
585.7 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete com atum e molho arrabiata
40 min
Laços com carne picada e linguiça
45 min
Esparguete à carbonara
30 min
Penne com frango e béchamel carilado
45 min
Esparguete de frango assado com salteado de cogumelos
50 min
Tagliatelle com salmão
35 min
Penne de frango caprese
35 min
Penne com carne picada
45 min
Gratinado de bolonhesa
1 godz.
Penne com atum
30 min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 godz. 5 min
Penne com chouriço e cogumelos
25 min