Urządzenia i Akcesoria
Hojaldre rápido
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
490 g
Składniki
-
200 g de mantequilla (congelada en trozos pequeños de 1-2 cm)
-
200 g de harina de repostería y algo más para espolvorear
-
90 g de agua fría
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
169 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1860 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
34.5 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz.
Pan básico
3 godz. 45 min
Crema pastelera
10 min
Pizza margarita
1 godz. 45 min
Baguette
3 godz. 45 min
Brioche
8 godz.
Pan rápido
50 min
Masa para empanadillas
1 godz. 40 min
Masa choux
2 godz.
Tarta de manzana
1 godz.
Pan rústico
2 godz.
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 godz. 40 min