Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dulce de batata
45 Min
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8h 15min
Granizado de pomelo con Campari®
5 Min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Risotto
30 Min
Mousse de chocolate
3h 20min
Sabayón
15min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Peras al vino dulce con sabayón
30 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Salsa bearnesa
15min