Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide
TM6

Bochechas de porco em vinho tinto em sous-vide

3.6 (7 ocen)

Składniki

  • 20 g azeite
  • 200 g cebola roxa cortada em fatias
  • 120 - 150 g cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
  • 50 - 70 g talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
  • 80 g vinho tinto
  • 1 c. chá de sal
  • ½ c. chá de pimenta preta
  • 4 bochechas de porco (150 g cada aprox.)
  • 2 c. chá de alecrim
  • 1300 g água (aprox.)
  • 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
    lub 1 c. chá de ácido ascórbico em pó

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
2505 kJ / 598 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
48 g
Tłuszcz nasycony
19 g
Błonnik
2.4 g
Sód
89 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy