Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Perník na obalení
- 200 gramů perníku, na strouhání, na kousky
Švestková omáčka
- 1000 gramů švestek, vypeckovaných, napůl
- 60 gramů másla
-
300
gramů čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
lub 300 gramů pomerančového džusu - 1 čajová lžička nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
- 1 balíček vanilkového cukru
- ½ čajové lžičky mleté skořice
- 1 polévková lžíce slivovice (opcjonalnie)
Tvarohové knedlíky
- 120 gramů krystalového cukru
- 125 gramů másla, pokojové teploty
- 325 gramů měkkého plnotučného tvarohu (v kostce)
- 3 vejce
- 500 gramů polohrubé mouky
- 12 švestek, vypeckovaných
- Wartości odżywcze
- na 12 kusů
- Kalorie
- 22835 kJ / 5437 kcal
- Białko
- 137 g
- Węglowodany
- 740 g
- Tłuszcz
- 219 g
- Błonnik
- 41 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Borůvkové knedlíky
1h 40min
Jablečný nákyp s mléčnou rýží
1 godz. 15 min
Ovocné knedlíky na páře
1h 40min
Tvarohové knedlíky s jahodami
50 phút
Tiramisu s rybízem, jahodami a marshmallow
5h 30min
Vydatný bramborový salát
2h
Kynutý borůvkový koláč
1h 50 min
Moravské koláče
3h
Ořechový koláč s meruňkami
1h 30 phút
Dukátové buchtičky s vanilkovou omáčkou
1h 30 phút
Kynutý švestkový koláč na plech
1 Std. 25 Min
Žemlovka s tvarohem
1h 30 phút