Urządzenia i Akcesoria
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
30 pieces
Składniki
Pistachio Ganache
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
white chocolate small pieces or callets140 g
-
double cream70 g
-
unsalted butter diced70 g
-
natural almond extract2 drops
Pistachio Macarons
-
blanched almonds (see tip)80 g
-
icing sugar (see tips)100 g
-
vinegar for degreasing mixing bowl
-
egg whites (see tip)100 g
-
caster sugar100 g
-
food colouring green, as desired (see tip)
-
food colouring yellow, as desired (see tip)
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
102.6 kcal /
429.5 kJ
Białko
1.6 g
Tłuszcz
6.4 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Sód
11.5 mg