Treccia di pan brioche ripiena

Treccia di pan brioche ripiena

4.9 841 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 porzioni

Składniki

Impasto
  • 250 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco
    2 cucchiaini di lievito di birra disidratato
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 550 g di farina
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 uovo
  • 10 g di sale (1 cucchiaino)
Ripieno e finitura
  • 200 g di speck a fette
  • 200 g di formaggio Asiago o altro formaggio a piacere, a pezzi (3 cm)
  • 1 tuorlo per spennellare
    20 g di latte

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 663 kcal / 2776 kJ
Białko 31.3 g
Tłuszcz 29.4 g
Węglowodany 72.9 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...