Oignons caramélisés (200 g)

Oignons caramélisés (200 g)

4.8 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 bocal

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
  • 200 g d'oignons jaunes coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
    200 g d'oignons rouges, coupés en quartiers ou en rondelles (1 cm)
  • 20 g d'eau
  • 2 pincées de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 232 kcal / 972 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 406 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...