Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 blancs d'œufs (voir conseil)
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 71 kJ / 17 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gratin de chou-fleur
55min
Sauce béchamel
15 Min
Purée de pommes de terre
45min
Lasagnes
2 Std.
Purée de patates douces
1 Std.
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4 Std. 30 Min
Crème fouettée
10 Min
Pâte à crêpe
1h 15min
Velouté de légumes
45min
Compote de pommes
20min
Mayonnaise
5 min
Meringue
10 Min