Urządzenia i Akcesoria
关西煮鱼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
姜2 片
-
味醂30 克
-
红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用180 克
-
日式浓口酱油1 茶匙
-
日本清酒120 克
-
糖2 茶匙
-
刀豆 切5厘米段50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
458.5 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1175.5 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
日式炖煮
10 Przepisów
Chiny
Chiny