关西煮鱼

关西煮鱼

4.3 3 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 2 片
  • 味醂
    30 克
  • 红鲷鱼鱼排 切5×5厘米,焯水洗净备用
    180 克
  • 日式浓口酱油
    1 茶匙
  • 日本清酒
    120 克
  • 2 茶匙
  • 刀豆 切5厘米段
    50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 458.5 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 1175.5 kJ / 281 kcal
Tłuszcz 6.3 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 22.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...