Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 100 g de mantequilla sin sal
- 500 g de hígado de pollo
- 45 g de brandy
- 2 huevos duros, pelados
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- galletas saladas, para servir
- mermelada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7161 kJ / 1705 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 119 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10min
Terrina de pato y pollo
9h 30min
Merengue italiano
20 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1h
Mayonesa
5min
Merengue
15min
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Salsa blanca italiana
20 min
Salsa bechamel
15min
Salsa Bechamel TM6
15min