Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de cebolla
- 100 g de mantequilla sin sal
- 500 g de hígado de pollo
- 45 g de brandy
- 2 huevos duros, pelados
- 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 30 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 cdita de sal fina
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- galletas saladas, para servir
- mermelada, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7161 kJ / 1705 kcal
- Białko
- 104 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 119 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5 min
Chutney de cebolla morada caramelizada TM6
24h
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Salsa blanca italiana
20 min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4 Std.
Salsa Bechamel TM6
15min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Terrina de pato y pollo
9 godz. 30 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Ricotta casera
50min
Mermelada de Kumquat
12h 50min
Merengue
15min