Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů hovězího masa, bez kosti, předního, na kousky
- 50 gramů cibule, napůl
- 20 gramů česneku
- 10 gramů oleje
- 2 polévkové lžíce červené papriky
- 1000 gramů vody
- 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody)
- 1 čajová lžička kmínu, mletého
- 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička majoránky, sušené
- 2 polévkové lžíce hladké mouky, rozmíchané v trošce studené vody
- 250 gramů brambor, na kostky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 20.1 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
- Błonnik
- 2.8 g
Alternatywne przepisy
Bramborový guláš s párkem
40min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Katův šleh
35min
Frankfurtská polévka
30min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Vepřenky
25min
Bramboračka se sušenými houbami
30min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Zelňačka
25min
Česneková polévka
20min
Čočková polévka
1 godz. 35 min