Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vepřového masa, bez kosti, na nudličky (např. vepřové kýty)
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- 2 polévkové lžíce worcesterové omáčky
- 100 gramů nakládaných okurek
- 120 gramů cibule, napůl
- 40 gramů oleje
- 1 červená paprika, na proužky
- 300 gramů sterilovaného leča
- 1 čajová lžička chilli pasty
- 50 gramů kečupu, ostrého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1973.5 kJ / 470 kcal
- Białko
- 29.2 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 33.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
Alternatywne przepisy
Bramborový guláš s párkem
40 min
Gulášová polévka
1h 5min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1 Std. 20 Min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1 godz. 40 min
Bramboračka se sušenými houbami
30 min
Kuře a lá svíčková s knedlíkem
55min
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1 Std. 30 Min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Novoroční bramborový guláš
1h 5min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min