Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 gramů vody, pokojové teploty
- 4 vejce (53-63 gramů každé), chlazené
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 332 kJ / 79 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Vařená jasmínová rýže
35min
Vařená bílá dlouhozrnná rýže
35min
Rýže, vařená
25min
Vařená basmati rýže
35min
Vařený bulgur
35min
Vařené brambory
30min
Těstoviny, vařené
20min
Bramborová kaše
50 Min
Restovaná cibule a česnek
Brak ocen
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1h
Sekaná cibule
5min
Volská oka v páře
15min