Urządzenia i Akcesoria
Vejce, vařená
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 kusy
Składniki
-
400 gramů vody pokojové teploty
-
4 vejce (53-63 gramů každé), chlazené
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
7 g
Kalorie
332 kJ /
79 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Loupání mandlí (s krytem mixovacích nožů 2v1)
5 min
Loupání a vaření brambor (s krytem mixovacích nožů 2v1)
35 min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 min
Těstoviny, vařené
20 min
Rýže, vařená
25 min
Bramborová kaše
50 min
Čočka na kyselo
2 godz. 55 min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Brak ocen
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 godz.
Vařená vejce (program Vaření vajec)
20 min
Volská oka v páře
15 min
Vařené brambory
30 min