Urządzenia i Akcesoria
Žampiónová krémová polévka
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porce
Składniki
-
400 gramů žampiónů napůl nebo na čtvrtiny
-
500 - 600 gramů vody
-
200 gramů mléka
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
-
50 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky soli
-
50 gramů smetany
-
4 snítky čerstvé petržele pouze listy
-
40 gramů čerstvého sýru (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
6.7 g
Kalorie
550.3 kJ /
131.5 kcal
Tłuszcz
9.1 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
4.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hermelínová polévka se žampiónovou směsí
30 min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Cuketová polévka se žampióny
30 min
Krémová květáková polévka
30 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Kedlubnová polévka
35 min
Pórkový krém
40 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Kulajda
40 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min