
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 Zweige Thymian abgezupft
- 2 Zweige Majoran abgezupft
- 1 Bund Petersilie ohne Stiele
- 100 g Ziegengouda in Stücken
- 100 g Camembert in Stücken (z.B. Saint Albray)
- 500 g Wasser
- 1000 g Kartoffeln mit Schale, möglichst gleich groß
- 50 g Butter
- 3 Eier
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 150 g Salami in Streifen
-
150
g Ziegen-Camembert in Scheiben (3 mm)
lub 150 g Ziegenfrischkäse in Stücken - 150 g Tomaten geviertelt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 772 kcal / 3232 kJ
- Białko
- 32 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Węglowodany
- 36 g