Urządzenia i Akcesoria
泰式海鲜色拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
水 蒸煮用500 克
-
新鲜青口,洗净 小型的24 个
-
新鲜的虾300 克
-
鱿鱼 切圈200 克
-
带子100 克
-
蟹肉 熟的100 克
-
青柠汁50 克
-
鱼露40 克
-
糖20 克
-
新鲜红辣椒15 克
-
蒜头2 瓣
-
红葱头30 克
-
葱40 克
-
无盐烤花生 装饰用
-
樱桃番茄 一切二,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1302.4 mg
Białko
32 g
Kalorie
969.8 kJ /
232 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny