Urządzenia i Akcesoria
泰式青蟹
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
油50 克
-
洋葱 切块50 克
-
蒜头4 瓣
-
新鲜红辣椒 去籽,切块1 支
-
姜 切块30 克
-
白葡萄酒30 克
-
鸡高汤180 克
-
番茄酱50 克
-
酱油20 克
-
鱼露30 克
-
青蟹 洗净切块(约600克)2 个
-
蛋1 颗
-
玉米淀粉1 汤匙
-
青柠汁 适量,依个人口味调整
-
新鲜香菜叶 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1257.4 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
1026.3 kJ /
245.5 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
9.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东南亚风味在家做
10 Przepisów
Chiny
Chiny