虾爆鳝浇头

虾爆鳝浇头

3.3 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 淀粉
    5 克
  • 415 克
  • 30 克
  • 蒜头 切片
    2 颗
  • 2 片
  • 鳝鱼 切3厘米段,焯水沥干
    400 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    15 克
  • 15 克
  • 虾仁 开背去除虾线
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 661.4 mg
Białko 48.6 g
Kalorie 1763.5 kJ / 421.5 kcal
Tłuszcz 17.9 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...