Urządzenia i Akcesoria
虾爆鳝浇头
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
淀粉5 克
-
水415 克
-
油30 克
-
蒜头 切片2 颗
-
姜2 片
-
鳝鱼 切3厘米段,焯水沥干400 克
-
生抽20 克
-
老抽15 克
-
糖15 克
-
虾仁 开背去除虾线150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
661.4 mg
Białko
48.6 g
Kalorie
1763.5 kJ /
421.5 kcal
Tłuszcz
17.9 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny