Pães de raiz recheados

Pães de raiz recheados

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 23 godz.
2 unidades

Składniki

Massa-mãe de trigo
  • água
    150 g
  • isco (massa-mãe de trigo e maçã)
    10 g
  • farinha tipo 65
    150 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria
    250 g
  • farinha tipo 65
    350 g
  • fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
    1 pedaço pequeno
  • sal
    2 c. chá de
Recheio e acabamento
  • queijo Emmental
    50 g
    50 g queijo Gruyère
  • Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
  • azeitonas s/ caroço cortadas ao meio
    30 g
  • noz triturada grosseiramente
    50 g
  • Água q.b. p/ vapor

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidade

Białko 38 g
Kalorie 4891 kJ / 1201 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 11 g
Węglowodany 185 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...