Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
769 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Senfsauce
5 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.
Vanilleglace mit gesalzenem Karamel
14 godz.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Risotto milanese
30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Risotto
30 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Sauce Hollandaise
15 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.