Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g Schalotten
- 2 EL Estragonblätter, frisch
- 3 EL Weissweinessig
- 125 g Butter, in Stücken (2 cm)
- 2 Eigelbe
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 2 Stängel Kerbel, frisch
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 769 kJ / 187 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Emmentaler Meringues
2h 15min
Risotto milanese
30min
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min.
Bündner Capuns
35min
Café-de-Paris
30min
Munder Safranrisotto
45 min.
Vanilleglace
12 Std.
Knusperchips mit Guaçamole
1h
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min.