Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

4.0 43 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Schalotten
    50 g
  • Estragonblätter, frisch
    2 EL
  • Weissweinessig
    3 EL
  • Butter in Stücken (2 cm)
    125 g
  • Eigelbe
    2
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen nach Belieben
    1 Prise
  • Kerbel, frisch
    2 Stängel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 2 g
Kalorie 769 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...