Urządzenia i Akcesoria
Sauce béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten50 g
-
Estragonblätter, frisch2 EL
-
Weissweinessig3 EL
-
Butter in Stücken (2 cm)125 g
-
Eigelbe2
-
Salz½ TL
-
Pfeffer, gemahlen nach Belieben1 Prise
-
Kerbel, frisch2 Stängel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
2 g
Kalorie
769 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Risotto milanese
30 min
Pannacotta mit Mango-Coulis
4 godz. 15 min
Currysauce
10 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Risotto
30 min
Sauce Hollandaise
15 min
Forellenmousse
5 min
Munder Safranrisotto
45 min
Knusperchips mit Guaçamole
1 godz.
Hackfleisch-Omeletten mit Randen-Apfelmus
1 godz. 10 min