Urządzenia i Akcesoria
Tessiner Polenta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser1000 g
-
Salz1 ½ TL
-
270 g Maisgriess, grob (Kochzeit 40 Minuten, z.B. Bramata)roter Tessiner Maisgriess (Rosso del Ticcino), grob (Kochzeit 40 Minuten)270 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1003 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta
30 min
Risotto milanese
30 min
Rhabarberwähe
55 min
Polenta
1 godz.
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 min
Randen-Suppe
45 min
Bündner Capuns
35 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Berner Rösti
40 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Süssmostcreme
4 godz. 15 min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1 godz.