Urządzenia i Akcesoria
Sorbet de pera y vino tinto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
2 porciones
Składniki
-
150 g de vino tinto
-
1 pieza de limón amarillo meyer la ralladura y el jugo
-
40 g de azúcar refinada
-
10 g de leche en polvo
-
100 g de peras en almíbar escurridas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
22 mg
Białko
2 g
Kalorie
832 kJ /
198 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCINA PARA DOS
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Agua de horchata
15 min
Sorbete de sangría
9 godz. 30 min
Shrub de frambuesa TM6
128 godz. 10 min
Chile güero relleno de calamares
Brak ocen
Banana foster
20 min
Smoothie oscuro
5 min
Smoothie de zanahoria y coco
10 min
Margarita de guanábana
5 min
Limonada con jengibre y miel
5 min
Nieve de Piña
10 min
Crema vegana de nuez
25 min
Agua de sandía con chile piquín
5 min