Urządzenia i Akcesoria
紅豆冰心粽
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 顆
Składniki
-
水晶粉300 克
-
水850 克
-
120 克 轉化糖漿水麥芽120 克
-
油1 茶匙
-
粽葉10 - 12 片
-
油 少許,刷油用
-
紅豆沙 (每20克分一小糰)120 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 8 顆
Sód
352.1 mg
Białko
80.2 g
Kalorie
11005 kJ /
2632.8 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
15.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
525.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
飄粽香
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan