紅豆冰心粽

紅豆冰心粽

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 顆

Składniki

  • 水晶粉
    300 克
  • 850 克
  • 水麥芽
    120 克
    120 克 轉化糖漿
  • 1 茶匙
  • 粽葉
    10 - 12 片
  • 少許,刷油用
  • 紅豆沙 (每20克分一小糰)
    120 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 8 顆

Sód 352.1 mg
Białko 80.2 g
Kalorie 11005 kJ / 2632.8 kcal
Tłuszcz 23.4 g
Błonnik 15.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 525.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...