鹅肝配玉桂苹果酱

鹅肝配玉桂苹果酱

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz.
6 人份

Składniki

玉桂苹果酱
  • 苹果 去皮,切小块
    500 克
  • 细砂糖
    70 克
  • 红糖
    15 克
  • 柠檬汁
    15 克
  • 肉桂粉
    1 小撮
鹅肝
  • 鹅肝
    500 克
  • 5 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 波特酒
    20 克
  • 白兰地
    20 克
  • 糖粉
    20 克
  • 500 克
装盘
  • 开心果果仁碎 适量,装饰用
  • 橄榄油 适量,装饰用

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 387.7 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 987.5 kJ / 236 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...