Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g bochechas de porco
- 200 g vinho tinto
- 4 dentes de alho
- ½ ramo de alecrim
- 1 folha de louro
- 1 pitada de pimenta
- 3 cravinhos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g azeite
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
lub 1 cubo de caldo de carne - 150 g polpa de tomate
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 3923 kJ / 939 kcal
- Białko
- 55 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 67 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trutas com molho holandês
40min
Peito de pato com molho de laranja
2u. 20min
Ganso de vitela em slow cooking com cogumelos
5h 20 min.
Ganso de vitela estufado
11 Std. 30 Min
Pudim Abade de Priscos - TM6
1h
Rabo de boi
16 godz.
Recheio de porco lento
5h 30min
Burras em vinho tinto
12 Std. 55 Min
Carne de vaca em slow cooking com molho de cogumelos
3 Std. 55 Min
Nacos de vitela no pão
6h 30min
Bochechas de porco
9 Std. 10 Min
Ossobuco
5h 15 min