花菜冻

花菜冻

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 45 min
3 人份

Składniki

花菜冻
  • 橄榄油
    25 克
  • 洋葱 切块
    25 克
  • 花菜 切块
    250 克
  • 牛奶
    350 克
  • ½ 茶匙
  • 鱼胶片 冷水泡软沥干
    2 片
腌制白萝卜
  • 白萝卜 切直径2.5厘米薄片
    100 克
  • 10 克
  • 米醋 以淹没萝卜为准
    100 - 200 克
番茄啫喱
  • 番茄 切快
    190 克
  • 1 小撮
  • 琼脂 冷水泡软沥干
    1 汤匙
炒京葱
  • 橄榄油 炒菜用
    适量
  • 1 小撮
  • 京葱 切片
    50 克
花菜片
  • 花菜
    30 克
  • 热水 适量
组合
  • 小型马苏里拉芝士球 一切二
    5 - 6 颗
  • 食用花 装饰用
    5 - 6 朵

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 323.7 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1331.3 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 19.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 29.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...