Caramelizar 400-500 g de cebola
TM6

Caramelizar 400-500 g de cebola

4.4 (43 oceny)

Składniki

  • 20 g azeite
  • 400 - 500 g cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
    lub 400 - 500 g cebola roxa cortada em fatias ou oitavos (1 cm)
  • 30 g água
  • 1 pitada de sal

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1264 kJ / 302 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
8.1 g
Sód
428 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy