Urządzenia i Akcesoria
Caramelizar 400-500 g de cebola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
400 - 500 g cebola roxa, cortada em fatias ou oitavos (1 cm)cebola branca cortada em fatias ou oitavos (1 cm)400 - 500 g
-
água30 g
-
sal1 pitada de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
428 mg
Białko
5 g
Kalorie
1264 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 min
Saltear 200 g de pimento
20 min
Saltear 200 g de cenoura em palitos
15 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min
Molho de caramelo
1 godz. 30 min
Recheio de porco lento
5 godz. 30 min