Urządzenia i Akcesoria
Refogar 200-300 g de cebola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 dose
Składniki
-
azeite20 g
-
200 - 300 g cebola roxa, cortada em fatiascebola castanha cortada em fatias200 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
22 mg
Białko
3 g
Kalorie
1030 kJ /
246 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Refogados
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Arroz carolino com refogado de alho
40 min
Saltear mistura de legumes
30 min
Arroz basmati
35 min
Arroz agulha
35 min
Saltear 200 g de alho-francês
20 min
Refogar 350 g de chalota
25 min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear 300 g de cebola
20 min
Saltear 200 g de cebola
20 min