Risoto de cogumelos Porcini
TM6 TM5 TM31

Risoto de cogumelos Porcini

4.4 (130 ocen)

Składniki

  • 1 ramo de salsa
  • 30 g chalota
  • 300 g cogumelos porcini frescos cortados em pedaços
    lub 40 g cogumelos secos, demolhados e escorridos
  • 30 g azeite
  • 320 g arroz p/ risoto
  • 60 g vinho branco seco
  • 800 g água
  • 1 c. chá de sal
    lub 1 c. chá de caldo de carne caseiro
  • 30 g manteiga

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1861 kJ / 444 kcal
Białko
8.1 g
Węglowodany
69.5 g
Tłuszcz
14.4 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy