Urządzenia i Akcesoria
Pulled Pork Buns
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
onions halved, sliced (1 cm)100 g
-
pork shoulder, boneless in one piece800 g
-
barbecue sauce500 g
-
water150 g
-
cola200 g
-
beef jus400 g
-
garlic clove lightly crushed1
-
fresh rosemary1 sprig
-
smoked salt½ tsp
-
burger buns6
-
iceberg lettuce12 leaves
-
tomato ketchup120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
3 godz. 40 min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min
Beef Fajitas
1 godz.
Bacon and Herb Gravy
1 godz. 15 min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Sausage with Curry Ketchup (Currywurst)
20 min
Mexican Spare Ribs
50 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min