Urządzenia i Akcesoria
墨西哥牛油果蘸酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 完整食谱
Składniki
-
洋葱 切半90 克
-
新鲜红辣椒 去籽1 条
-
20 克 柠檬汁酸柑(青柠)汁20 克
-
盐 适量调味½ - 1 茶匙
-
橄榄油10 克
-
新鲜芫荽 只取叶片2 - 3 小支
-
番茄 一切四块200 克
-
牛油果(鳄梨) (2-3个),熟透,切块500 克
-
黑胡椒粉 适量调味
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Białko
13 g
Kalorie
5283 kJ /
1263 kcal
Tłuszcz
128 g
Błonnik
36.3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy