Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Windbeutel-Dessert
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Kirschgrütze250 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Mascarpone250 g
-
Milch20 g
-
Zitronensaft15 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mini Windbeutel mit Sahnecreme, TK aufgetaut6
-
Zartbitter-Kuvertüre in Stücken50 g
-
gehobelte Mandeln15 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1631 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 Min
Joghurtbombe
12 Std. 15 Min
Blitz-Erdbeer-Schokodessert
10 Min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1 Std.
Nektarinen-Trifle
20 Min
Schichtdessert mit Kirschen
15 Min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 Std. 30 Min
Multifrucht-Erdbeer-Traum
1 Std. 40 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4 Std.
Himbeer-Crunch-Creme
1 Std. 10 Min
Himbeer-Käsekuchen
8 Std.
Kirsch-Windbeutel-Torte
5 Std.