Urządzenia i Akcesoria
Kirsch-Windbeutel-Dessert
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Kirschgrütze250 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Mascarpone250 g
-
Milch20 g
-
Zitronensaft15 g
-
Zucker40 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht1 TL
-
Mini Windbeutel mit Sahnecreme, TK aufgetaut6
-
Zartbitter-Kuvertüre in Stücken50 g
-
gehobelte Mandeln15 - 20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1631 kJ /
389 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Magazin 6/2019
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Blitz-Erdbeer-Schokodessert
10 min
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 min
Spekulatius-Trauben-Tiramisu
1 godz.
Schichtdessert mit Kirschen
15 min
Beeren-Aprikosen-Swirl-Cake
8 godz. 40 min
Schmandcreme mit Himbeeren und Kiwi
3 godz. 30 min
Erdbeer-Butterkeks-Dessert
45 min
Quarkcreme mit Doppelkeks und Himbeeren
20 min
Maulwurf-Dessert
10 min
Himbeer-Crunch-Creme
1 godz. 10 min
Himbeer-Nougat-Crunch-Torte
3 godz.
Rotkäppchen-Kuchen
4 godz.