Urządzenia i Akcesoria
Zucchinicremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Zucchini in Stücken700 g
-
Wasser500 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack½ TL
-
Pfeffer nach Geschmack1 Prise
-
Butter10 g
-
Schmelzkäse40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
401 kJ /
96 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchcremesuppe
30 min
Paprikacremesuppe
20 min
Bärlauchcremesuppe
30 min
Champignoncremesuppe
20 min
Tomatencremesuppe
35 min
Gemüsecremesuppe
35 min
Gurkencremesuppe
25 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 min
Zucchinisuppe
45 min
Rote-Rüben-Suppe
45 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Kürbiscremesuppe
30 min