Urządzenia i Akcesoria
麻油紅鳳菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
紅鳳菜 切段(約5公分)200 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
186.3 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
283 kJ /
67.7 kcal
Tłuszcz
5.4 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4144.1 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan