Urządzenia i Akcesoria
Pane ai pomodorini secchi e rosmarino
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
1 pezzo
Składniki
-
3 rametti di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
-
400 g di farina di grano duro
-
6 g di lievito di birra fresco
-
1490 g di acqua
-
50 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati e a pezzi
-
10 g di sale
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
53.9 g
Kalorie
6966 kJ /
1665 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
21 g
Węglowodany
330.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pane e pagnotte
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Corona bordolese
5h 20min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Spighette al kamut
3h 55min
Ciabattine
3h 30min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Filone di sola semola
2h 50min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini alle noci e curcuma
4h 40min
Filoncini di semola
4h