Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 330.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane integrale
3h 15min
Pane Roti
1 godz.
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Pane alla ricotta
3h
Panini all'olio (TM6)
1sa 10 dk
Pane al semolino
4h
Filone di sola semola
2h 50min
Pane con farina di mais
5sa 5 dk
Filoncini di semola
4h
Panini integrali alle erbe (TM6)
45min
Mezzaluna di pane al farro
3h
Pane bianco
3h