![Pane ai pomodorini secchi e rosmarino Pane ai pomodorini secchi e rosmarino](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AA7C8B83-9E68-489A-AE04-5594D8E34D6F/Derivates/b8d38e15-4a1b-427f-9975-78c045685fb6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 400 g di farina di grano duro
- 6 g di lievito di birra fresco
- 1490 g di acqua
- 50 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- 10 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6966 kJ / 1665 kcal
- Białko
- 53.9 g
- Węglowodany
- 330.8 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 21 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 godz. 10 min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane alla ricotta
3h
Pane alla birra (TM6)
4小时
Mezzaluna di pane al farro
3h
Panini all'olio (TM6)
1 Std. 10 Min
Ciabattine
3h 30min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Treccia di pane alle olive
5 Std. 30 Min
Pane bianco
3h
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min