Urządzenia i Akcesoria
Brötchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 Stück
Składniki
-
Tapioka (Perlen)170 g
-
Klebreis100 g
-
Naturreis170 g
-
Milch300 g
-
Butter weich35 g
-
Ei1
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Zucker1 TL
-
Apfelessig1 TL
-
Backpulver1 TL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
1 geh. TL GuarkernmehlJohannisbrotkernmehl1 geh. TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brötchen auf die Schnelle
30 min
Brötchen aus dem Varoma
2 godz. 10 min
Toastbrot
3 godz.
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Waffeln
50 min
Bandnudeln
55 min
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Vollkornbrot
4 godz.
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Marmorkuchen (glutenfrei)
1 godz. 10 min
Dinkelkeimbrot
72 godz.