Urządzenia i Akcesoria
Bear Face Cake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
20 portions
Składniki
Sponge
-
dark chocolate (min. 60% cocoa solids), small pieces or callets300 g
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing300 g
-
large eggs5
-
egg yolks from large eggs3
-
golden caster sugar125 g
-
rice flour40 g
-
cocoa powder (see tip)40 g
Buttercream Icing
-
unsalted butter diced225 g
-
icing sugar300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
cocoa powder60 g
-
double cream125 g
-
caramel sauce30 g
Decoration
-
black food colouring gel (see tip)
-
fondant icing white, ready to roll80 g
-
water for brushing
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
47.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
1910 kJ /
456.5 kcal
Tłuszcz
33.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Endless Variations Bread
45 min
Strawberries and Cream
20 min
Chicken Nuggets with Pickle Mayo Dip
1 godz.
Spaghetti Bloody Brain (TM6 & TM5)
13 godz. 30 min
American-style pancakes
40 min
American-style Pancakes
40 min
Roasted Garlic Dip
1 godz. 15 min
Chocolate Chip Scones with Raspberry Jam
50 min
Chocolate Peanut Butter Cups
1 godz. 5 min
Hot chocolate
10 min
Churros with Chocolate Coconut Ganache
1 godz. 5 min
Football Cake
3 godz. 30 min