Urządzenia i Akcesoria
Roter Frischkäse
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 Portionen
Składniki
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
frischer Meerrettich geschält25 g
-
Rote Bete, gekocht in Stücken150 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dips & Co.
14 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Frischkäse-Porree-Aufstrich
10 min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5 min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 godz. 10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Zwiebel-Rotwein-Butter
30 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Aprikosenfrischkäse
5 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Möhren-Ingwer-Creme
15 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Paprika-Feta-Creme
10 min