Stangenbrot mit Schafskäse

Stangenbrot mit Schafskäse

3.4 60 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
30 Scheiben

Składniki

  • Dinkelkorn
    500 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    250 g
  • Öl
    20 g
  • Mehl zum Bemehlen
  • Zwiebel groß, geviertelt
    1
  • gemischte Kräuter Oregano, Thymian, Basilikum, ohne Stiele
    1 Bund
  • Schafskäse (z.B. Feta), in Stücken
    250 g
    250 g Käse, verschiedene Sorten gemischt, in Stücken

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 4 g
Kalorie 340 kJ / 81 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...