Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 čajová lžička soli,
- 20 gramů mrkvové natě, na kousky
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 100 gramů parmazánu, na kousky
- 2 plátky čerstvého zázvoru, oloupaného, 3 mm celkem
- 2 stroužky česneku, napůl
- 400 gramů mrkve, na kousky
- 100 gramů slunečnicového oleje
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajovou lžičku nastrouhané citrónové kůry (nejlépe z bio citrónu)
- 70 gramů slunečnicových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 783 kJ / 187 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4 Std. 30 Min
Hummus z červené řepy
10 min
Rajčatovo-tvarohové pletence
1 godz. 10 min
Celozrnný mangoldový quiche
1 Std. 30 Min
Jablečná omáčka
20 min
Hrachové kebaby
13h 30 min
Hráškové pesto se špenátem
15 min
Kapustové rolky s jáhlami a houbovou omáčkou
1 godz. 40 min
Pohankovo-datlové kuličky
24 Std. 20 Min