Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů mletého vepřového masa
- 150 gramů mletého telecího masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 vrchovatá čajová lžička konzervační soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- horká voda, na namočení
- 120 gramů červené papriky, na kostičky (5 mm)
- 2 umělá střívka (à Ø 60 mm, délka 30 cm)
- 1 špetka soli, na osolení papriky
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 4758 kJ / 1137 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 111 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 godz. 30 min
Drůbeží klobása
3 godz. 30 min
Drůbeží nářez
Brak ocen
Směs na proteinový chléb
10min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 godz. 30 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 Std. 20 Min
Huspenina
2hod. 25min
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Brak ocen
Bílá klobása ve skle
1 Std. 20 Min
Závitky NEM
1 godz. 5 min
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4 godz.
Domácí nudle (zavářka)
30min