Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 gramů mletého vepřového masa
- 150 gramů mletého telecího masa
- 200 gramů slaniny, mleté (viz Tip)
- 1 vepřové střívko (1,5 m dlouhé)
- voda na namočení
- 130 gramů ledových kostek
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1 vrchovatá čajová lžička hořčice
- 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- ½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
- ¾ čajové lžičky granulovaného česneku
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1490 kJ / 356 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houbová mouka
5 min
Lyonský salám
12 godz.
Anglické kedgeree
45 min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Směs koření na gyros
5 min
Drůbeží klobása
3h 30min
Drůbeží nářez
Brak ocen
Koření na ryby
5 min
Sůl z jehličí
5 min
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2 godz. 20 min
Adžika
40min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min