Urządzenia i Akcesoria
Třešňový krém s růžovým vínem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porcí
Składniki
-
400 gramů třešní vypeckovaných
-
3 polévkovou lžíci bramborového škrobu např. Solamylu
-
500 gramů růžového vína
-
30 gramů třtinového cukru
-
½ vanilkového lusku vyškrábaná semínka i lusk
-
1 skořice, celá
-
50 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 polévkové lžíce mandlových lupínků
-
4 polévkové lžíce zakysané smetany
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
1.8 g
Kalorie
638 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sezónní speciality
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rukolové pesto s avokádem a lískovými ořechy
15 min
Veganská pěna s banány a avokádem
1 godz. 10 min
Halloweenský puding
50 min
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Berberské koření
10 min
Toskánské crostini
30 min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 min
Brownies z červené řepy s medem
55 min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55 min
Citrusy s mandlovým sněhem
Brak ocen
Tvarohový krém - Termix
1 godz. 10 min
Ořechovo-datlové hrudky
45 min