Urządzenia i Akcesoria
芝麻素脆鱔
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 人份
Składniki
-
水300 克
-
乾香菇100 克
-
玉米粉20 克
-
油炸油200 克
-
薑 切片10 克
-
油1 大匙
-
糖2 大匙
-
醬油1 大匙
-
烏醋2 大匙
-
新鮮紅辣椒 切斜片5 克
-
白芝麻½ 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
406 mg
Białko
6 g
Kalorie
1055 kJ /
252.5 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食下飯菜
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan