Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 6 manzanas reineta (aprox. 200 g/unidad)
- 6 cucharadas de azúcar moreno
- 50 g de vino dulce moscatel
- 2 yemas de huevo
- 50 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 812 kJ / 194 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 41.4 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 14.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peras en almíbar
1h 40min
Pudin de perdiz
26h 15min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Pastel de verduras y queso fresco
3h 40min
Manzanas al oporto con helado de vainilla
30min
Postre de pera y queso cremoso
20 min
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h
Postre de queso fresco y cerezas
1h 45min
Pastel frío de melocotón y su sorbete
4h 30 min
Compota a la antigua
2h 30 min
Tarta de manzana en hojaldre (Sin azúcar)
1h
Peras al vino tinto
3h 20min