Urządzenia i Akcesoria
Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones
Składniki
-
80 g de queso parmesano cortado en trozos
-
30 g de piñones
-
1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
80 g de hojas de albahaca fresca
-
150 g de aceite de oliva virgen extra
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
6 g
Kalorie
1297 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Chutney de cebolla roja caramelizada
24 godz.
Pesto
10 min
Caramelos de toffee
2 godz.
Menú: Sopa de calabaza. Pescado con arroz y verduras. Crumble de manzana y pera
1 godz.
Masa de pasta fresca
1 godz.
Panes pita
1 godz. 50 min
Salsa bearnesa
15 min
Risotto
30 min
Bechamel
15 min
Pesto
10 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min