Urządzenia i Akcesoria
Pesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 raciones
Składniki
-
80 g de queso parmesano cortado en trozos
-
30 g de piñones
-
1 diente de ajo (opcjonalnie)
-
80 g de hojas de albahaca fresca
-
150 g de aceite de oliva virgen extra
-
½ cucharadita de sal
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
6 g
Kalorie
1297 kJ /
310 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastelera de choclo
1 godz.
Cóctel pisco sour
10 min
Risotto
30 min
Pisco sour
10 min
Margarita
10 min
Bechamel
15 min
Aliño de vino dulce añejo con ensalada de hojas verdes
1 godz.
Pesto
10 min
Panes pita
1 godz. 50 min
Masa de pasta fresca
1 godz.
Ají de gallina
1 godz. 15 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min