Urządzenia i Akcesoria
鹹焦糖冰淇淋
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 14 godz.
8 人份
Składniki
鹹焦糖醬
-
250 克 紅糖糖250 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)200 克
-
奶油 (冷藏),整塊30 克
-
水1030 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
白醋50 克
冰淇淋
-
香草豆莢½ 枝
-
全脂牛奶600 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30%)200 克
-
糖30 克
-
蛋黃6 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7 g
Kalorie
2034 kJ /
486 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
40 g