焦糖與榛果巧克力奶油抹醬
TM5 TM6

焦糖與榛果巧克力奶油抹醬

(Brak ocen)

Składniki

  • 80 克 鮮奶油
  • 180 克 焦糖醬
  • 1 茶匙 海鹽, 依個人喜好調整
  • 1 茶匙 玉米粉
  • 1 根 香草豆莢, 將香草豆莢縱向切開並刮出香草籽
  • 95 克 奶油, 置於室溫軟化
  • 60 克 榛果, 放入烤箱以160°C烘烤10分鐘
  • 70 克 白巧克力, 剝碎
  • 100 克 冰糖粉
  • 45 克 牛奶

Wartości odżywcze
na 1 份食譜
Kalorie
11482 kJ / 2744 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
288.8 g
Tłuszcz
175.6 g
Błonnik
5.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy