美式肉桂餡

美式肉桂餡

5.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
500 克

Składniki

  • 無鹽奶油 切塊,室溫軟化
    140 克
  • 細砂糖
    280 克
  • 約1顆蛋
    56 克
  • 肉桂粉
    32 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 500 克

Sód 94.5 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 9574.1 kJ / 2290.4 kcal
Tłuszcz 121.7 g
Błonnik 17.2 g
Tłuszcz nasycony 500.7 g
Węglowodany 306.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...